Dagens nyheder fra Movie-Mania

En samlet liste over de omtalte film findes her

Hvis du vil have automatisk besked når Movie-Mania opdateres, så send en tom mail til tilmeld-liste@movie-mania.dk

 

19-04-2000 Som jeg skrev igår, kunne det endelig type på at Star Wars er påvej på DVD. Selvom disse informationer øjensynligt stammer fra folk fra Lucasfilm, må det dog alligevel betragtes som værende rygter.
Vi har tidligere skrevet at George Lucas har udtalt at det ikke bliver til nogle DVD udgivelser i 2000, hvilket stadigt ser ud til at holde stik. Men tilgælgæld siger rygterne at Star Wars: Episode I, fornemlig vil udkomme i første kvartal af 2001, mens de resterende 3 film i serien fornemlig udkommer i 4. kvartal 2001. En ting ser dog ud til at være sand, alle filmene er på vej.
Som jeg skrev igår, er ILM igang med at restaureringen af ikke tidligere viste scener. Rygter fortæller at hovedparten af disse vil ligge med på DVD'en som deleted scenes, mens enkelte andre vil indgå i selve filmen. Jeg skal blankt erkende at jeg glæder mig som et lille barn til jul...

DVD salgsstatistiken er i dag opdateret med informationer fra uge 15.

BH

18-04-2000 Som tidligere skrevet ønsker Buena Vista at udgive Pocahontas samtidigt i 2 versioner. Den oprindelige plan var, at dette skulle ske' den 06-06-2000, men da de har lidt produktionsvankeligheder med den ekstra spækkede Collector's Edition, har de valgt at udskyde begge versionerne. De har endnu ikke oplyst nogen ny udgivelsesdato.

Som en af de mest spændende nyheder længe, har George Lucas i et interview i den amerikanske radio KROQ fredag morgen udtalt at Lucasfilm p.t. er igang med en DVD udgivelse af Star Wars: Episode I. Et rygte (der øjensynligt skulle stamme fra folk fra Lucasfilm) siger yderligere, at en af grundende til at Star Wars filmene endnu ikke er udkommet på DVD skyldes, at Mr. Lucas ønsker at indkludere scener, som ikke tidligere har været vist. Dette gælder både Episode I og de 3 andre. Det vides endnu ikke om disse scener vil blive inkluderet som Deleted scenes eller som en direkte del af filmen. Industrial Light & Magic skal naturligvis stå for restaureringen af disse scener, men da de p.t. har meget travlt med Episode II og andre ikke Star Wars relatere ting, betyder dette naturligvis at der ikke ligefrem bliver imorgen vi kommer til se at den første Star Wars DVD på gaden, men det tegner bestemt godt. Det er endnu uvist om det kun er Episode I der er under udarbejdelse, eller om det er dem alle. Jeg vender tilbage med mere information så snart jeg ved mere.

BH

15-04-2000 Columbia/TriStar udgiver filmen The Audrey Hepburn Story med Jennifer Love Hewitt den 27-06-2000. Da der her er tale om en TV film, er den naturligvis i fuldskærm og DD2.0. Som ekstra materiale vil den indeholde biografier og en trailer. Prisen bliver $24.95.

Columbia/TriStar vil nu genudgive filmen Bad Boys, som tidligere udkom i sommeren 97. Denne tidlige version indeholdt ikke overraskende ingen form for supplerende materiale. Men det er bestemt ikke tilfældet for den nye Bad Boys: Speciel Edition som skulle udkomme 27-06-2000. DVD'en vil indeholde følgende supplerende materiale: commentary med instruktør Michael Bay, dokumentar programmet "Making The Boom & Bang In Bad Boys", en multi-angle featurette som viser de forskellige brug af våben og ammonition, 3 musik videoer, et isoleret musik lydspor, biografier, produktions noter og en trailer. Billedet bliver i anamorphic widescreen. Prisen bliver $29.95. Jeg må indrømme at dette bestemt er en DVD jeg ser frem til.

BH

12-04-2000 MGM Home Entertainment udgiver den hede romance Kiss The Sky fra 1998 instrueret af Roger Young den 06-06-2000. Hovedporsonerne i filmen er William Peterson, Gary Cole, Terence Stamp og Sheryl Lee.

Warner Bros usgiver den Oscar-nominerede film The Green Mile 13-06-2000. Billedet vil være i anamorphic widescreen og lyden i DD5.1. Det ser p.t. ikke ud til at der vil findes noget videre supplerende materiale på denne udgivelse, hvilket sansynligvis skyldes filmens længde (den varer jo over 3 timer).

Den netop frigivede Star Trek III: The Search for Spock, indeholder en lille reklame (i papirformat) over Paramount's Star Trek udgivelser. Udfor de første 2 film i serien (Star Trek: The Motion Picture og Star Trek II: The Wrath of Kahn) er oplyst at disse DVD'er udkommer snart - ligesom den første DVD af Star Trek: The Next Generation.

DVD salgsstatistiken er i dag opdateret med informationer fra uge 14

BH

06-04-2000 Buena Vista udgiver Bicentennial Man med Robin Williams og Sam Neill den 13-06-2000. Billedet vil være i anamorphic widescreen og lyden i DD5.1. DVD'en ser p.t. ikke ud til at indeholde anden supplerende materiale end en trailer.

20th Century Fox har endelig sat en dato for udgivelsen af Anna and the King. Filmen var tidligere sat til en udgivelse i April, men forsvandt pludselig totalt. Men nu ser den ud til at være sat til 20-06-2000. Billedet vil være i 2.35:1 widescreen, mens lyden vil være i både DD5.1 og DD2.0. Det vides p.t. ikke om titlen er anamorphic understøttet eller ej. Som ekstra materiale vil den indeholde en trailer. Prisen bliver $34.95.

Fox har rykket udgivelsen af Independence Day: Special Edition 2 uger, og vil derfor først udkomme 27-06-2000.

Columbia har i den seneste tid rykket udgivelsen af Cliffhanger: Special Edition et utal af gange, men nu har den endelig fået en desideret udgivelsesdato, nemlig den 13-06-200, så lad os håbe det holder. Det ser dog ud til at denne udgivelse bliver ventetiden værd. For det første er der tale om anamorphic widescreen og naturligvis DD5.1 lydspor. Som supplerende materiale ses en introdution til filmen af instruktør Renny Harlin, 3 bag kameraet featurettes, commentary med Harlin og Sylvester Stallone, et yderligere commentary med teknikkerne bag filmen, 3 deleted scenes (i øvrigt også med commentary af Harlin), 3 sammenligninger af storyboard-to-screen, trailers, massere af stilbilleder. Prisen bliver $29.95.

BMG vil den 09-05-2000 udgive Whitney Houston's Greatest Hits: Special Edition til en pris af $24.95. DVD'en vil indeholde alle hendes musikvideoer, bag kameraet og nogle sjældent viste TV spots. Som noget helt specielt vil den indeholde et commentary af Whitney Houston - det har jeg aldrig set på en musik DVD før. Billedet er naturligvis i fuldskærm og lyden i DD2.0 stereo.

Being John Malkovich udkommer 02-05-2000. Billedet vil være i 1.85:1 anamorphic widescreen og lyden i DD5.1 og DD2.0 Surround. Supplerende materiale inkludere en trailer, bag kameraet og et interview med skuespillere. Prisen bliver $24.95.

Warner Bros. planlægger at udgive en ny udgave af Space Jam den 25-07-2000. Da den tidligere version kun var i fuldskærm, er det nok en glæde for de fleste at denne udgave bliver i anamorphic widescreen. Warner oplyser iøvrigt at den vil være spækket med ekstra materiale, men det er endnu for tidligt at udtale sig om hvad. Prisen bliver $24.95.

Anchor Bay udgiver Santa Claus: The Movie fra 1985 med Dudley Moore og John Lithgow i 2 versioner - begge vil være THX godkendt. Forskellen på de 2 skulle umiddelbart være at den ene er i Widescreen og den anden i fuldskærm. Udgivelsesdatoen er planlagt til 29-08-2000.

For fans af Evil Dead serien er der gode nyheder på vej fra Anchor Bay. Evil Dead 2 vil udkomme den 29-08-2000 i 2 versioner, begge vil være i anamorphic widescreen, THX godkendt, indeholde commentary med Bruce Campbell, Sam Raimi, Scott Spiegel og Gregory Nicotero og ligeledes bag kameraet. Spørgsmålet er p.t. hvad den store version kaldet Evil Dead 2 - THX Limited Edition vil indeholde yderligere.

Den første Evil Dead film vil naturligvis også udkomme på DVD, men planerne siger p.t. at det først vil ske til Januar. Også denne film vil udkomme i 2 versioner.

Jeg må indrømme at jeg altid har været vild med rum-film, hvorfor jeg da ikke kan undlade at nævne filmen SpaceCamp fra 1986 med Kate Capshaw, Lea Thompson, Kelly Preston, Tate Donovan og Tom Skerritt. Anchor Bay planlægger en udgivelse af denne film til Maj 2001.

Columbia/TriStar udgiver den OSCAR vindende Girl Interrupted med Winona Ryder og Angelina Jolie den 06-06-2000. Billedet bliver i anamorphic widescreen og lyden i DD5.1 og DD2.0. Som supplerende materiale ses et commentary med instruktur James Mangold, deleted scenes (disse indeholder også commentary), isoleret musik lydspor og HBO First Look Special. Prisen bliver $27.95.

BH

03-04-2000 DVD salgsstatistiken er i dag opdateret med informationer fra uge 13

JBN

14-03-2000 Ja, så er jeg endelig tilbage igen med lidt nyheder. Jeg undskylder mange gange at jeg ikke har skrevet noget her de sidste nogle dage, men jeg har haft meget travlt på arbejdet og har ikke rigtigt haft overskud når jeg kom hjem. Dette har naturligvis betydet at jeg har en bunke nyheder liggende, og det er nu endelig lykkedes mig at få skrevet dem rent.

De fleste af jer har nok også opdaget en væsentlig tilbagegang i antallet af anmeldelser her på Movie-Mania - igen skyldes dette at vi begge har MEGET travlt med diverse ting p.t. og derfor ikke rigtig har tid. Jeg må skuffende nok tilstå at det ikke ligefrem bliver bedre mht. antallet af anmeldelser i de kommende måneder - men én ting er sikkert - så snart vi har mere tid skal vi nok vende tilbage til vores oprindelige udgangspunkt med 4-5 anmeldelser per uge. Forvent blot ikke at det vil ske' før til sommer.

Jeg vil lige gøre opmærksom på, at de fleste af disse nyheder er MEGET usikre mht. udgivelses tidspunkter, da der er tale om titler, der ikke ligefrem udkommer i morgen. Derfor skal udgivelsestidspunkter ikke tages for bogstavligt. Det er i øvrigt også grunden til at der kun ved meget få af titlerne står informationer om hvilket ekstra de vil indeholde - det er simpelthen for tidligt - men jeg vil vende tilbage med flere informationer om de enkelte i de kommende måneder.


New Line:
Der er ikke meget nyt fra New Line, andet end at de allerede nu er igang med forberedelserne til en DVD udgivelse af Peter Jackson's Lord of the Rings film - som iøvrigt stadig er ved at blive filmet. Det er efterhånden gået op for nogle selskaber at det kan svare sig at tænke på DVD produktionen i form af ekstra materiale allerede mens selve filmen er under produktion.


DreamWorks:
Ligesom New Line har DreamWorks opdaget at det sparer tid at producere supplerende materiale til en kommende DVD udgivelse mens man endnu har fat på skuespillere m.m. til produktionen af den reelle film. Derfor har de allerede folk gang i Ridlye Scott's Gladiator - en film der vil komme i biograferne i USA i løbet af sommeren. DreamWorks planlægger allerede nu en fed spækket DVD, men forvent nu ikke denne i butikkerne før tidligst i slutningen af dette år.


Columbia/TriStar:
Fra Columbia kan vi forvente Special Editions af Tootsie, Lawrence of Arabia, The Natural og Bridge on the River Kwai i løbet af året. Hvilken ekstra materiale der er tale om til disse nye udgivelser vides endnu ikke.

En anamorphic widescreen version af filmen Fly Away Home er undervejs.

Christopher Reeves har været igang med at indspille et nyt commentary til filmen Remains of the Day, der er p.t. ingen information fra Columbia om hvornår denne DVD vil se dagens lys.

Girl, Interrupret skulle gerne udkomme 06-06-2000, jeg vender tilbage med yderligere informationer snarest muligt.

Joel Schumacher et p.t. ved at indspille et nyt commentary til St. Elmo's Fire, mens hovedpersonerne fra filmen Legens of the Fall ligeledes medvirker i supplerende materiale til denne film. Så disse 2 titler kan også forventes en gang i den nærmeste fremtid.

Den 02-05-2000 vil en fuldskærm version af Dogma udkommer fra Columbia til en pris af $24.95. Men er man fan af denne film, så vent hellere til efteråret hvor en Special Edition af filmen vil kunne købes. 


Universal:
Den helt store skuffelse fra Universal er at Back to the Future filmene endnu engang er taget af plakaten. Boxsettet skulle i første omgang allerede være udkommet til September sidste år, men er flere gange blevet skubbet - men nu er den ikke blot skubbet - nej, den har ikke længere nogen planlagt udgivelsesdato. Så det mest skuffende her er uden tvivl, at vi nok ikke engang skal forvente filmene i år.

Ron Howard's Backdraft har længe været planlagt som en Special Edition, selvom denne nye DVD version endnu ikke har fået nogen officiel udgivelsesdato, har jeg hørt rygter om at denne DVD kan forventes engang efter sommer.

Jaws vil udkomme i en 25th Aniversary Edition engang til Juli, billedet vil være anamorphic understøttet og på lydsiden vil den indeholde et nyt opgraderet Dolby Digital lydspor. Universal oplyser at ekstra materialet fra laserdisc versionen, som består af et 2 timers dokumentarprogram, vil være at finde på denne DVD.

Universal Music udgiver deres første musik DVD - med Shania Twain. Udgivelsestidspunkt vides p.t. ikke. Hvis nogle sidder med en idé om at Universal Music tidligere har udgivet musik DVD'er - skyldes det sjovt nok at det er Universal Home Video, der tidligere har udgivet disse - lidt underligt egentligt.


20th Century FOX:
Til min meget store glæde udgiver FOX et DVD boxset med de 5 Planet of the Apes film. Filmene bliver THX godkendte men trist nok ikke i anamorphic. Filmene bliver udgivet på hver deres DVD, mens en 6. disk vil indeholde bag kameraet samt trailere til de 5 film. En udgivelsesdato er endnu ikke fastlagt, men forvent dette boxset i løbet af årets 4. kvartal.

For fans af The Omen filmene, vil Fox i løbet af dette år - nærmere dato kan ikke gives p.t. - et boxset med seriens første 4 film, som alle vil være i anamorphic widescreen. Grunden til at det kun er de første 4 der vil blive udgivet, er at Fox kun ejer rettighederne til disse. De første 3 film i serien vil ligeledes kunne købes særskilt, mens den fjerde film kun vil kunne købes i dette boxset. Fox oplyser at DVD'erne vil indeholde en del ekstra, men oplyser endnu ikke hvad der er tale om - jeg vender tilbage så snart jeg ved mere.

2 The Fly DVD'er vil også snart se dagens lys, fra FOX. Den første DVD vil indeholde:
- The Fly, i denne første version af denne horror film fra 1958 ses Vincent Price og David Hedison i hovedrollerne.
- Return of the Fly, Vincent Price er tilbage i rollen som François Delambre i denne efterfølger til The Fly.
Mens den 2. DVD vil inholdede:
- Cronenbergs remake af The Fly fra 1986, med Jeff Goldblum og Geena Davis.
- The Fly II, Cronenbergs remake blev så populært at en efterfølger fulgte i 1989 denne gang med Eric Stoltz og Daphne Zuniga.
Fox oplyser at alle 4 film vil være anamorphic understøttet. Begge DVD'er vil koste ca. $29.95.

Rygterne siger at FOX vil udgive Edward Scissorhands i en Special Edition til September.

Fox har indtil videre ikke genudgivet nogen film på DVD, men da deres Entrapment som ikke indeholdt noget ekstra overhoved blev en af deres mest solgte DVD'er til dato, er de nu i gang med en Special Edition, og håber på at det kan få folk til endnu en gang at købe filmen - mig kan de om ike andet godt regne med. Prisen på denne nye DVD bliver $34.95, og som supplerende materiale vil den indeholde et commentary, bag kameraet, m.m. Men mest spændende af alt, har jeg hørt rygter om at den skulle være i anamorphic widescreen (hvilket ikke var tilfældet for den tidligere udgivelse) - jeg krydser fingre for at denne oplysning er sand.

Fox skulle ligeledes være i gang med en Special Edition af The War of the Roses, hvor Danny DeVito øjensynligt skulle være involveret.

Fox's store 70'er hit M*A*S*H er undervejs, forvent denne DVD i slutningen af året.

Big Trouble in Little China: Special Edition med Kurt Russell er ligeledes på tegnebordet fra FOX, men forvent ikke denne titel før 2001. 

Jeg vil afslutte 20th Century Fox nyhederne, med lidt nyt information om deres kommende serie udgivelser. Første season af The Simpsons vil se dagens lys en gang i løbet af året - ligesom deres føromtalte The X-Files. Begge disse serier vil udkomme med yderligere boxset én gang per år - og så vidt jeg er orienteret vil en season af serierne udkomme af gangen - hver gang i et boxset.

HBO:
Jeg var tidligere skrevet at HBO har gang i en DVD udgivelse med de første 12 afsnit af serien Sex and the City (kan ses på TV1000 og TV3) - som vil udgives på 2 DVD'er og forventes klar til Maj. Sex and the City skal bruges som en test på om serier bliver solgt på DVD, og hvis alt går vel, planlægger HBO at udgive første season af The Sopranos (kan ses på TV2) engang til efteråret.


Artisan:
Artisan har i nærmest halvandet år nu haft planer om en Terminator 2 Special Edition. Denne ser dog endelig ud til at komme til August og vil være i DVD formattet DVD-18 (hvilket vil sige dobbelsidet og dobbelt laget). Lyden vil i øvrigt både være i Dolby Digital og DTS og vil i den forbindelse være den første DTS DVD fra Artisan.

Ice-T's Judgment Day vil udkomme 11-04-2000 i 1.85:1 anamorphic widescreen og DD5.1 lyd. Som ekstra vil den indeholde en trailer m.m. Prisen bliver $29.95. 


MGM:
Som jeg tidligere skrev er MGM igang med et Rocky Boxset, som gerne skulle udkomme i løbet af sommeren. Jeg må trist nok konstatere at jeg her bliver nød til at leve dagens mest trist nyhed. Rocky boxsettet vil tidligst udkomme i første halvdel af år 2001. Det var virkelig nogle titler jeg havde set frem til, og jeg er naturligvis skuffet. Men den positive ting er dog, at ALLE de fem film i serien bliver i anamorphic widescreen. MGM har endnu ikke oplyst hvilket supplerende materiale der vil kunne findes på disse udgiverser. Jeg vender tilbage så snart jeg ved mere.

De fleste af jer ved nok at jeg er stor Bond Fan, og jeg har da derfor meget svært ved at skjule min glæde over at MGM nu endelig har gang i Casino Royale og Never Say Never Again. Begge disse film vil udkomme i slutningen af året - sammen med det sidste hold Bond film. Dog vil de ikke være at finde i dette boxset, hvilket skyldes at ingen af disse film er officielle Bond film. Begge filmene er i modsætning til resten produceret af Warner Bros. og for Never Say Never Again's vedkommende er den et direkte re-make af filmen Thunderball. Men altså, forvent disse titler i slutningen af året, hvilket ekstra der eventuelt er tale om vides ikke p.t.

When Harry Met Sally er ligeledes undervejs, men forvent ikke denne udgivelse før engang til næste år.

MGM har p.t. gang i speciel versioner af Madonna filmen Desperately Seeking Susan og Kurt Russels fremtidsfilm Escape from New York. Det vides endnu ikke hvilket ekstra materiale disse nye udgivelser vil indeholde, eller for den sags skyld hvornår de vil se dagens lys, men en ting kan jeg heldigvis positivt konstatere, nemlig at der i begge tilfælde er tale om anamorphic widescreen.

Sidst men ikke mindst har MGM gang i en Speciel Edition af Terminator - faktisk har denne titel tidligere været planlagt til udgivelse i slutningen af sidste år, men den er blevet rykket adskillige gange. Van Ling - der efterhånden kendes i branchen som en troldman til at skabe supplerende materiale skal stå for denne DVD udgivelse. I øvrigt vil jeg alter gøre opmærksom på at Terminator 2 ligeledes er undervejs i en Special Edition - sjovt nok fra Artisan.


Buena Vista:
Jeg har tidligere her på nyhederne skrevet at Pocahontas udkommer på DVD 06-06-2000, men den store nyhed idag er at Buena Vista for første gang samtidigt vil udgive både en DVD kun med selve filmen, og endnu én fyldt med ekstra. Det er ellers mere normalt fra Buena Vista at de udgiver en DVD med selve filmen, og så pludselig nogle måneder senere dukker endnu en DVD op med ekstra - uden at de har annonceret noget videre om sidstnævnte. Nå, men denne gang bliver det anderledes. Den 6 Juni vil Pocahontas ud over at komme i en ren film DVD udgave, udkomme i en Collector's Edition bestående af 2 DVD'er. CE versionen vil indeholde al ekstra fra laserdisk versionen. Prisen for den lille version bliver $29.95, prisen på den anden er endnu ikke oplyst.

Hvis det skulle være gået forbi nogen, så har Disney lavet en ny version af deres 50'er tegnefilm Fantasia. Den nye version kaldet Fantasia 2000, er er den første tegnefilm i spillefilmslængde, der er optaget i det fænomenale IMAX format (i den forbindelse, må jeg udtrykke mit inderlige ønsker om at Planetariet i København viser denne film i den nærmeste fremtid...). Buena Vista planlægger at udgive Fantasia 2000 på DVD allerede til Jul.

Der er stadig ingen officiel udgivelsesdato på Toy Story og Toy Story 2, dog forventes 2'eren at udkomme til sommer, men den første film først bliver nogle måneder senere. I begge tilfælde vil de ligesom Pocahontas udkomme i en 2 disk Collector's Edition version fyldt med ekstra, samt en udgave kun med filmen - det er rart at se at Buena Vista endelig kan finde ud af, at oplyse om sådanne ting i forvejen, så man ikke skal ud og anskaffe 2 versioner af filmen.


Warner:
Den store nyhed fra Warner er, at de ikke kun har gang i en DVD udgivelse af første Superman film, men rettere af alle 4. Hvis alt går efter planen, kan et boxset med alle 4 film forventes inden udgangen af året.

Et Oliver Stone boxset skulle øjensynligt være på tegnebordet hos Warner. Planen er at den skal indeholde filmene: Any Given Sunday, Heaven and Earth, Platoon Special Edition (fra MGM) og Natural Born Killers (i en ny version). Der er p.t. ingen information om hvornår dette boxset eventuelt vil udkomme.

Warner har ligeledes gang i Special Edition's af Goodfellas samt en Director's Cut version af The Exorcist.


EMI:
Nu må jeg jo ikke helt glemme at der også udkommer  musik på DVD, jeg må indrømme at det er meget sjældent at jeg får skrevet noget om disse udgivelser. Men i dag er der en spændende nyhed fra EMI, som fortæller at en remasteret og remixed version af John Lennon's Imagine. Lyden bliver i DD5.1 og billedet er i fuldskærm. Prisen bliver $24.95.Afslutningsvis vil jeg lige nævne at par andre titler, som har fået officielle udgivelsestidspunkter. Dette drejer sig om Popeye, en DVD med 2 timers tegnefilm med den klassiske spinat spisende sømand. Lyden er ikke overraskende i mono og billedet naturligvis fuldskærm, dato for udgivelsen er 16-05-2000. Pris: $24.99.

IMAX har virkelig fået gang i udgivelserne i år. Stormchasers udkommer den 30-05-2000 til en pris af $24.99. Lyden vil være i både DD5.1 og DTS5.1, og som ekstra materiale ses et bag kameraet.

Til fans af serien Twilight Zone, kan jeg fortælle at der udkommer endnu 2 DVD'er af serien:
Volume #24 - indeholder afsnittene: People Are Alike All Over, Valley of the Shadow og Black Leather Jackets.
Volume #25 - indeholder afsnittene: Execution, The Hunt, The Self Improvement of Salvadore Ross og Number Twelve Looks Just Like You.
Prisen per DVD bliver $24.99. Der er i begge tilfælde naturligvis tale om sort og hvidt fuldskærms billede i mono.

Til min meget store skuffelse blev Evening with Sherlock Holmes i sidste øjeblik udskudt ikke mindre end 1½ måned, så udgivelsesdatoen er nu flyttet til 25-04-2000.

Anchor Bay oplyser at den tidligere omtalte SuperGirl DVD ikke vil indeholde et commantary med Helen Slater som oprindeligt var planen, istedet vil Slater være at se i et introduktions program til filmen. Det vil dog stadigt findes et commentary på DVD'en med filmens instruktør Jeannot Schwarz.

BH

13-03-2000 DVD salgsstatistiken er i dag opdateret med informationer fra uge 10

JBN

03-03-2000 BH har i dag tilføjet  en anmeldelse af Austin Powers: The Spy Who Shagged Me - Platinum Series

JBN

01-03-2000 New Line's drama Mother Night med Alan Arkin, John Goodman, Kirstin Dunst og Nick Nolte er planlagt til en 30-05-2000 udgivelse. Billedet vil være i 1.85:1 widescreen mens lyden i DD5.1 og Dolby Surround. Som ekstra vil den trist nok kun indeholde en trailer - prisen bliver $24.98.

En lille månedstid før næste hold af James Bond film udkommer på DVD, vil et nyt dokumentar program om den britiske super agent se dagens lys. Den 25-04-2000 udgiver Fox Lober nemlig dokumentarprogrammet James Bond Story, som vil behandle Bond historien fra første film (Dr. No) til den forløbige sidste The World is Not Enough. Programmet er 52 minutter langt og naturligvis i fuldskærm, mens lydformatet er stereo. Som ekstra materiale vil DVD'en indeholde en trailer samt trivia game. Prisen bliver $19.98. Jeg ved naturligvis ikke man jer - men jeg er hooked!!!

Komedien Being John Molkovich - der så vidt jeg ved endnu ikke har haft dansk biografpræmiære, udkommer på DVD den 02-05-2000 fra USA Home Entertainment. Filmens hovedpersoner er Cameron Diaz, John Cusack og naturligvis John Malkovich. Filmen vil være i 1.85:1 widescreen og indeholde DD5.1 såvel som Dolby Surround lydspor. Som supplerende materiale vil den indeholde interviews, TV spots og en trailer. Prisen bliver $24.95.

Warner's Little Shop Of Horrors udkommer i en Special Edition den 23-05-2000 til en pris af $24.98. Hvis nogen ikke skulle kende denne film så er filmens hovedroller Bill Murray, John Candy, Ellen Greene, Rick Moranis og Steve Martin. Ekstra materiale vil inkludere et commentary med instruktør Frank Oz, et bag kameraet, et isoleret musik lydspor og nogle slettede scener - der, ligesom filmen, vil kunne høres med commentary af filmens instruktør. I forhold til den tidligere udgivelse af denne film på DVD, vil denne udgave surt nok ikke indeholde en alternativ slutning.

Vi har tidligere skrevet at Indiana Jones filmene skulle se dagens lys engang i Marts måned, men det ser trist nok ikke ud til at holde stik. Jeg har ikke hørt nogen som helst informationer om disse film, andet end at udgivelserne pludselig ikke ser ud til at være lige om højnet, men en ting er dog sikkert, de er undervejs. Så snart jeg ved mere skal det blive omtalt her i dagens nyheder.

Til sidst i dag, en lille rettelse til en DVD udgivelse jeg tidligere har omtalt nemlig New Line's The Bachelor. Udgivelsesdatoen er rykket ikke mindre end 1 måned frem, og vil derfor allerede udkomme 21-03-2000. De øvrige informationer jeg skrev om udgivelsen ser stadigt ud til at holde stik.

DVD salgsstatistiken er i dag opdateret med informationer fra uge 8

BH har i dag tilføjet  en anmeldelse af Austin Powers: International Man of Mystery - Platinum Series

BH